City Games u Herceg Novom

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 25. srpnja 2018. - 9:56
Autor: 

Popularne ljetne igre za sve generacije ponovno u sklopu svoje međunarodne turneje dolaze u Crnu Goru. Sportsko-zabavni spektakl, verzija nadaleko poznatih Igara bez granica u Herceg-Novom će biti održan 28.7., na bazenu Jadran na Škveru.

Organizaciju natjecanja  u Herceg-Novom i ove godine je podržala Općina  Herceg-Novi, preko Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport.

„Nakon osam uspješnih sezona, 278 događaja i gotovo milion pređenih kilometara, igre u svoju devetu sezonu ulaze kao punokrvni međunarodni projekat. O popularnosti igara dovoljno govori podatak o 35 različitih lokacija u više zemalja, te brojka od čak 150 prijavljenih ekipa. City Games turneju će na sportskim terenima uživo pratiti čak 50 hiljada gledalaca. Podsjetimo se, City Games je prošle godine, putem čak 9 televizijskih stanica, na malim ekranima pogledalo 10 miliona gledalaca“, priopćavaju  iz agencije Adria Events koja je organizator natjecanja.

Pozivaju sportiste, ali i rekreativce i ljubitelje dobre zabave da se prijave i predstavljaju svoj grad na igrama. Izazovne igre čekaju na hrabre ekipe sastavljene od šest članova, od čega moraju biti minimalno dvije predstavnice nježnijeg spola.

Prije Herceg-Novog crnogorsko City Games natjecanje  će se održati u Budvi 26.7. ,  a potom u Podgorici  na državno finale 31. 7.,  gdje ćemo dobiti pobjednika koji će predstavljati Crnu Goru na velikom međunarodnom finalu 2020. godine u Luksemburgu.

Podsjećamo, ekipe iz Herceg-Novog u proteklim godinama osvajale su titulu šampiona Crne Gore, a 2016. godine i titulu međunarodnog prvaka City Games.