Za popularne tamburaše u starkama, Mejaše, ljeto je već počelo pjesmom "Blago nama"

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 08. svibnja 2019. - 16:24
Autor: 
Popularni tamburaši u starkama vraćaju se na CMC festival Vodice 2019. powered by Calzedonia. Kraj prošle godine proveli su u Australiji gdje su održali niz koncerata u nekoliko gradova, a u stankama između koncerata snimali su video spot za novi singl "Blago nama". S ovom će pjesmom Mejaši nastupiti na CMC festivalu. Glazbu i tekstpotpisuju Nikola Bosilj i Denis Dumančić, dok je Denis s Branimirom Mihaljevićemradio aranžman
 

Mejaši su tako već prije ljeta mislima u Vodicama i obećavaju nezaboravan provod, baš onako kako je bilo u Australiji. "Drmeš-punk Australia Summer Tour" bila je savršena prilika da snime spot u pet gradova, Gold Coastu, Sydneyu, Perthu, Geelongu i Melbourneu na atraktivnim i svjetski poznatim lokacijama. Već godinama u Geelongu živiprelijepa Leonarda Tavić koja je postala i glavna glumica spota. Sve je snimao i montirao Nikola Bosilj iz Mejaša, dok je iz zraka prekrasne kadrove koji oduzimaju dah snimio Luka Tuka, kojeg su tamburaši u starkama kao i Leonardu upoznali tijekom ove turneje. 
"Drago nam je što smo usprkos svim napornim putovanjima, koncertima i neprospavanim noćima uspjeli pronaći vremena da cijelu ljetnu avanturu snimimo i upakiramo u tri minute. Ovo će biti naša uspomena na ludi jednomjesečni maturalac po Australiji. Upoznali smo puno dobrih ljudi, održali odlične koncerte, dočekali Božić i Novu godinu na +42 stupnja i zabavili se kao nikad. Nadamo se da će publika zavoljeti pjesmu kao što smo i mi kad smo je stvarali. Ako se nas pita, ljeto može početi!" – kažu Mejaši.