DUNEA - PROGRAM POTICANJA ZELENOG PODUZETNIŠTVA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 29. lipnja 2011. - 10:35
Autor: 

Tema emisije „ Zeleno- plava eko Boka" bila je organska poljoprivreda, a gost emisije bila je direktorica Regionalne razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije, Melanija Milić. Dunea d.o.o. županijska je tvrtka koja djeluje u cilju ravnomjernog gospodarskog razvoja na području cijele Dubrovačko-neretvanske županije. Zadatak agencije je biti glavni promotor i nositelj svih perspektivnih projekata kako bi omogućila stvaranje mehanizama za upravljanje razvojem, te stvaranje povoljne poduzetničke klime u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Kako nam je kazala Melanija Milić vizija agencije je , kroz inovativnost, kreativnost i poduzetništvo, biti lideri strateškog održivog razvoja Dubrovačko-neretvanske županije. Ciljevi Dune-e su poticati i razvijati kreativnost i inovativnost, poticati i razvijati poduzetništvo, privlačiti i poticati proizvodnju kompatibilnu strateškom gospodarskom opredjeljenju, educirati i osmišljavati edukativne programe za teže zapošljive osobe, izraditi programe razvoja za jedinice lokalne samouprave kao razvojnu podlogu za projektni pristup.
O tome kako sprovode svoje ciljeve, kako do eko znaka, o zajedničkom projektu IPA između Crne Gore i Hrvatske , te jamstveno – kreditnom fondu za zeleno poduzetništvo poslušajte u audio- zapisu direktorice Dunee.
Audio: direktorica Melanija Milić