BUDVA - 40. SAJAM HRANE, 23. SAJAM TURIZMA I 20. SAJAM EKOLOGIJE

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 02. travnja 2014. - 8:27
Autor: 

Na Jadranskom sajmu u Budvi, od 3. do 5. travnja održat će se 40. Sajam hrane UFI, 23. Međunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES i 20. Sajam ekologije koji će okupiti više od 190 sudionika iz 13 zemalja.
Zemlja partner jubilarnog Sajma hrane je Republika Mađarska.
23. Sajam turizma – METUBES okupit će nositelje turističke ponude u Crnoj Gori i zemljama okruženja. Među brojnim segmentima posebno se izdvaja oprema za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, te raznovrsna ponuda aranžmana turističkih agencija i prevoznika u susret ljetnjoj turističkoj sezoni.

20. Sajam ekologije javnosti predstavlja kompanije, institucije, proizvode i usluge u oblasti održivog razvoja, zaštite i unapređenja životne sredine, reciklaže i zbrinjavanja otpada. U izlagačkom i programskom dijelu Sajma aktualne projekte i aktivnosti predstavit će Agencija za zaštitu životne sredine, Hidrometeorološki Zavod, GBC Montenegro, ekološki pokreti, proizvođači zdrave ekološke hrane i renomirani predavači iz zemlje i inozemstva u oblasti obnovljivih izvora energije.
Svečano otvaranje sajamskih manifestacija na programu je u četvrtak, 3.travnja u 11 sati.
Jadranski sajam će dodjelom tradicionalnog priznanja Expo trophy odati priznanje za izuzetan sajamski nastup. Posjetitelje očekuje raznovrsna izlagačka ponuda u brojnim segmentima izložbi, a bit će u prilici osvojiti i jednu od nagrada u nagradnoj igri.
Radno vrijeme za posjetitelje je od 10 do 19 sti.