OBIMAN PROGRAM OKC-A

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 25. veljače 2014. - 13:41
Autor: 

Svirka je zakazana 1. ožujka u 18,30 sati pod motom "Svirka za knjigu" i molbom svim posjetiocima da (neobavezno) prilože po jednu knjigu, stari časopis ili publikaciju po želji, za bibliografski fond OKC-a. Nastupiće kao i uvijek glazbenici OKC-a, bendovi TDK, Boro i Savo, Silence & Feedback, Gump Forrest i mnogi drugi, kao i polaznici radionica i prijatelji iz Tivta i Budve. Nakon toga desiće se već viđeni Jam session u kojem će svi imati priliku da kroz glazbeni izražaj publici nešto prenesu svoja osjećanja. Zato ponesite instrumente!
Ne propustite ovaj 3-satni glazbeni spektakl u OKC-u. Multimedijalna Sala OKC-a, a ulaz naravno besplatan.

U tijeku mjeseca ožujka OKC donosi dosta noviteta.
Zajedničke kreativne radionice iz osam umjetničkih oblasti se i dalje nastavljaju radnim danima, a mladi od 14-20 god. mogu nas kontaktirati, raspitati se o terminima i priključiti se nekoj od radionica. Tu je i prvo književno veče "Otvorenog mikrofona", koje će biti održano 4.ožujka a u cilju promocije pisane riječi – veliki broj prijavljenih literarnih stvaralaca govori nam je da je ideja više nego dobra i da će ovo biti zanimljiv događaj koji će se nastaviti i sledećih mjeseci.
Radionica dekoracije je novitet u OKC-u a nju će voditi Vanja Đurašković i Jelena Samac koje su bile uključene u radionice maski za djecu. Kao što i piše, radionica je namjenjena starijima od 10 godina, materijal je obezbjeđen a učešće je besplatno. Prijavite se na vrijeme!
7.ožujka umjetnice aktivne u OKC-u od samog osnivanja organizacije Izabela Matoš i Jana Radan održaće prezentaciju internacionalnog projekta razmjene umjetnika Art in (E)motion na kojem su i same učestvovale u Rimu u srpnju prošle godine.
19.ožujka je zvanično otvaranje nove Sekcije zdravih stilova života u OKC-u, predavanjem Mladena Ilića, sportiste i trenera iz Risna, o aktivnom i zdravom načinu života. Kroz otvaranje ove Sekcije OKC želi da utiče na mlade u smjeru aktivnog životnog stila, kvalitetnog provođenja vremena i istovremenog razvitka duha i tijela kao skladne cijeline. U skladu sa tim sa početkom od 21. ožujka svakog utorka i petka u 19 sati održavaće se Radionice fiskulture za mlade i starije starosti od 18 do 35 godina. Učešće je besplatno, neophodni uslovi u sali su obezbjeđeni, a voditeljka je Ivana Radman, bivša balerina i profesionalna plesačica Umjetničkog centra "AS" iz Herceg Novog.
29. ožujka u 19 sati sati opet poznata i jedinstvena svirka bendova i muzičara OKC-a, kao i krajem svakog mjeseca.
Iz Hercegnovskog omladinskog kulturnog centra poručuju svi ste dobrodošli !!!