LUKA KOTOR OSNOVALA FIRMU ZA ORGANIZIRANJE IZLETNIČKIH ARANŽMANA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 26. studenog 2013. - 22:04
Autor: 

Na Vanrednoj skupštini akcionara "Luka Kotor" A.D., jednoglasno je donijeta Odluku o osnivanju privrednog društva "D.O.O. Montenegro Shorex", koje će se, u cilju upotpunjavanja turističke ponude, baviti pružanjem usluga iz domena turizma.
Cilj osnivanja "D.O.O. Montenegro Shorex" jeste stvaranje profitabilnog privrednog društva koje će se, potvrđujući dinamičan razvoj Luke Kotor, baviti isključivo organiziranjem izletničkih aranžmana u Bokokotorskom zalivu, Crnoj Gori i bližem susjedstvu za potrebe turista sa brodova na kružnim putovanjima koji pristaju u kotorsku i ostale luke u okruženju.

"D.O.O. Montenegro Shorex" predstavljaće prvi i jedini organizovani privredni subjekt sa ovih prostora koji će, izdvajajući se sopstvenom ponudom, nastupati na međunarodnom kruzing turžištu, samostalno realizujući cjelokupne programske ciljeve. Razvoj šire društvene zajednice, dodatna promocija prirodnih i kulturno-povjesnih vrijednosti, te oživljavanje turistički manje afirmisanih sredina, snažni su efekti koji će biti pokrenuti osnivanjem ovog privrednog društva.
Na skupštini je sa jednim glasom protiv usvojena i Odluka o sponzorstvu F.K. "Bokelj" iz Kotora za 2013. godinu – kaže se u svaničnom priopćenju A.D "Luka Kotor".