POBJEDNIKA OLIMPISKIH NADA „CATTARO“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 14. svibnja 2013. - 10:14
Autor: 

Vaterpolo akademija „Cattaro" proteklog vikenda bila je domaćin turnira Olimpiske nade u kategoriji - Nade (2001 godište i malđi) na kojem je osvojila prvo mjesto, te nakon svih odigranih turnira osvojila titulu Pobjednika olimpiskih nada u kategoriji - Nade 2012/2013.
Cattaro je ubjedljivom igrom savladao ekipu Juga iz Dubrovnika rezultatom 6-1. U drugom kolu Cattaro je pobjedio Budvu - m:tel rezultatom 9-1, a u poslijednjem kolu bio bolji od ekipe Primorca i salvio rezultatom 9-3.
Na svečanoj ceremoniji dodjeljeni su pehari i medalje. Zlatana medalja i pehara pobjednika prvenstva pripao je ekipi Cattara. Srebro je pripalo ekipa Jadrana iz Herceg Novog. Brončanu medalju osvojila je ekipa Primorca. Četvrto mjesto zauzela je ekip Juga a peto je pripalo ekipi Budve m:tel.

Najbolji igrač i strijelac turnira je Miroslav Perković iz ekipe Cattara, dok je najbolji golman Samir Spahić takođe iz Cattara.
„Izuzetno sam ponosan i zadovoljan ostvarenim rezultataom, koji je došao kao rezultat mukutrponog rada i zalaganja igrača, stručnog štaba i kluba. Čestitam igračima na pokazanoj igri i fer play. Činjenica je da smo dominantna ekipa u ovoj kategoriji već dvije godine, da radimo dobro, kontinuirano i stvaramo buduće šampione. Zahvalio bi se svim klubovima učesnicima na fer i koretnom odnosu i igri" – kazao je trener Željko Vičević.