ZAVRŠNA KONVENCIJA HGI-A U KOTORU

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 12. listopada 2012. - 11:09
Autor: 

Sinoć je u Kotoru održana završna izborna Konvencija Hrvatske građanske inicijative. Na skupu su govorili predsjednik OO HGI Kotor Josip Gržetić, član središneg odbora stranke Adrijan Vuksanović i Ljiljana Velić, ispred mladih HGI-a Valentina Andrić, kao gost prof. Ivo Ravić i predsjednica stranke Marija Vučinović.
Predsjednica Vučinović istakla je kako stranka dostojno sprovodi svoj politički program kroz desetogodišnjicu postojanja stranke. "Ostali smo dosledni i kao takvi prepoznatljivi, ostali smo svoji i dostojanstveni a ovo je za Hrvate u Crnoj Gori povjesni trenutak, prvi puta za državni parlament izlazimo samostalno sa svojom listom. Da bi imali svog zastupnika u parlamentu gdje bi mogli artikulirali svoje potrebe i zahjeve trebamo vašu potoru i glasove, zato izađite i glasajte za HGI za općinsku listu Kotora broj 6. a za državni parlament 3. kazala je predsjednica stranke Marija Vučinović.

Prisutnima se kao gost obratio sveučilišni profesor iz Mostara Ivo Ravić koji je govorio o prepoznatljivosti Hrvatske kulturne baštine u svijetu te pozvao glasače da izađu na izbore i daju svoj glas HGI-u kako bi postali politički subjekt a ne ostali samo objekt na političkoj sceni.