KLAPA "INTRADE"- OSTANITE OVDJE

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 11. listopada 2012. - 11:05
Autor: 

Hrvatska građanska inicijativa (HGI) sinoć je u sportskoj dvorani "Župa" proslavila desetu obljetnicu postojanja velikim koncertom klape Intrade. U prepunoj sportskoj dvorani pred više od 1300 posjetitelja članovi i simpatizeri stranke uživali su u dvosatnom koncertu zadarske klape Intrade i Tomislava Bralića, koji su po prvi puta nastupili u Boki kotorskoj.
Na početku koncerta nastupila je domaća klapa "Jadran" nakon čega je prisutne pozdravila predsjednica HGI-a Marija Vučinović koja je kazala "sretna sam što samo večeras zajedno da proslavimo desetu obljetnicu stranke Hrvatske građanske inicijative koja odlučno ide napred. Lijepo je večeras biti na ovom mjestu, lijepo je slaviti. A mi zaista imamo što slaviti. Puno toga što smo ostavrili na dobro svih može nam biti na ponos. Posebno se zahvaljujem klapi „Intrade" koja se tek vratila iz Kanade a koji su iako umorni pristali uveličati naše slavlje".

Oduševljene brojna publika zajedno sa klapom pjevala je brojne poznate hitove, Zora bila, Kuća kraj ferala, Ane moja, Croatio iz duše te ljubim, Stino pradidova, tako da je koncert znatno produžen a Intrade više puta pjevala na bis.
Pored brojnih članova i simpatizera HGI-a koncertu su prisistvovali i brojni gosti, medju kojima su bili novoimenovana hrvatska veleposlanica Ivana Sutlić Perić, generalni konzul Hrvatske Božo Vodopija, konzul Andre Santini, konzulica I razreda Katja Žatić, predsjednik HNVCG Miroslav Franović, dopredsjednik općine Kotor Filo Biskupović,dopredsjednik općine Tivat Ilija Janović,  više svećenik kotorske Biskupije.
A kako se slavilo pogleadjte šetajući se kroz našu fotogaleriju.
Audio: Tomislav Bralić