TOP MONTENEGRO

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 05. srpnja 2012. - 11:59
Autor: 

Na konferenciji za medije danas je predstavljen prvi broj časopisa Top Montenegro u nakladništvu kompanije "Avacom". Časopis su predstavili odgovorni urednik dr. Andrija Petković, predsjednik Asocijacije udruženja komercijalnih medija CG Slavko Mandić i idejni tvorac i vlasnik kompanije "Avacom" Zlatko Vučinović.
Top Montenegro je u biti turističkli vodič koji i prvom broju preporučuje Top 10 destinacija koje treba posjetiti u Crnoj Gori ali služi i kao informator za poslovne ljude koje borave u Crnoj Gori. Časopis je besplatan i distribuirati će se po hotelima na aerodromima, u lukama, turist biroima, preko izdavaoca privatnog smještaja, u restoranima. Prvi broj je je tiskan u pet tisuća primjeraka na 120 strana, textovi su prevedeni na engleski i ruski jezik.

Trojezični časopis Top Montenegro namjen je svim generacijama, a prevashodni cilj i zadatak je da približi ljepotu Crne Gore i njene mogućnosti u pogledu pružanja mogućnosti jedinstvenog i nesvakidašnjeg odmora kazao je odgovorni urednik dr. Andrija Petković.
Elektronsku verziju možete pogledati na portalu www.topmontenegro.com