JANOVIĆ PREDSJEDNIK FK "ARSENAL"

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 18. veljače 2012. - 11:03
Autor: 

Delegati Skupštine FK „Arsenal" juče su jednoglasno izabrali Iliju Janovića za predsjednika Upravnog odbora. Novoizabrani predsjenik Skupštini je predstavio novi Upravni odbor od šest članova, u sastavu Danijela Danilović, Danilo Raičević, Ivan Peković, Dragan Perčin i Duško Obradović, koji će biti komesar za bezbjednost.
„Prioritet kluba je povratak u II ligu, aktiviranje omladinske fudbalske škole i rekonstrukcija glavnog i pomoćnog terena. Uvjeren sam da to novi rukvodni tim i svi oni koji vole Arsenal, ostvariti. Za dvije godine slavimo stogodišnjicu kluba. Tad sigurno nećemo igrati u podsavezu" – rekao je Janović.

Za predsjednika Skupštine ponovo je izabran Rajko Čavor.
„Ja sam optimista. I pored brojnih obaveza ostao sam u klubu da pomognem, jer sam ubjedjen da će novi predsjednik Ilija Janović uspjeti sve da nas okupi sa istim ciljem – vratiti Arsenal tamo gdje mu je i mjesto - u vrhu crnogorskog fudbala" – kazao je Predsjednik Skupštine Rajko Čavor.
"Arsenal je jesenji prvak u Južnoj regiji, pobjednik Kupa Južne regije i aktuelni osvajač Kupa „Nikša Bućin". To su dobri rezultati koji daju dobru osnovu novom rukovodstvu da ih još više unaprijedi" – rekao je dosadašnji predsjednik UO Duško Obradović.
Delegate Skupštine pozdravio je i tivatski gradonačelnik Miodrag Kankaraš:
„Zadatak svih koji vole Arsenal je da učine sve da se klub slavne tradicije vrati na stare staze uspjeha. U tome će opština Tivat biti partner klubu, jer ga na to obavezuje i stogodišnja tradicija Arsenala. Moramo stvoriti jak klub, a onda ćemo mnogo lakše stvoriti i jak tim" – rekao je Kankaraš.

Audio: Ilija Janović predsjednik Upravnog odbora FK Arsenal