dan.co.me

Mi nismo željni vlasti. Da jesmo bili bismo i dan danas tamo. Nismo se bavili matematikom. Razumijemo delikatnost trenutka, ukupni ambijent je takav. Odluku ćemo donijeti kad se dodatno kristalizuje situacija, zaključio je Vuksanović

Za Hrvatsku građansku inicijativu (HGI) jako je važno da smjer buduće Vlade bude neupitno zapadan, kazao je lider HGI Adrijan Vuksanović nakon sastanka sa liderom Pokreta Evropa sad Milojkom Spajićem.

Teško je predvidjeti hoće li doći do predsjedničkih i parlamentarnih izbora u istom danu, ali realna je potreba za njihovim održavanjem. Prvi su ustavna obaveza, a drugi su neophodnost zbog institucionalne krize koja je posljedica političke nestabilnosti. Svakako sam uvjeren da će parlamentarnih izbora uskoro biti, jer postojeće stanje nije održivo, kazao je u razgovoru za "Dan" Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative.

Član ozloglašene razbojničke bande Pink Panter Rajko Čaušević (59) iz Podgorice uhićen je sinoć pod sumnjom da je zajedno s još dvije osobe izveo pljačku stana hrvatske veleposlanice Ivane Sutlić Perić, koji se nalazi u dijelu grada Preko Morače.

Osim njega, uhićen je i Š.M. (23) također iz Podgorice, i obojici je određen pritvor. 

Stranice

Subscribe to RSS - dan.co.me