Sajam sporta u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 02. ožujka 2020. - 8:31
Autor: 

U organizaciji Ministarstva sporta i mladih i Općine  Tivat,  a povodom obilježavanja “Dana reprezentacija” Crne Gore, u petak, 6. 3.,  na gradskoj rivi Pine, s početkom u 11 sati bit će održan Sajam sporta 2020.

 Više od 150 sportista iz Tivta, Kotora, Cetinja, Herceg Novog i Budve predstavit će sportske discipline kojima se bave, prezentirati svoj rad i svoje uspjehe. Manifestacija se organizira s ciljem afirmacije sporta i jačanja kulta reprezentacije akcentirajući na značaj sporta i rezultate crnogorskih sportista.

 „Tivat je grad koji stvara uslove da sport bude dostupan svima i značajno ulaže u razvoj sportske infrastrukture a time i razvoj sportskog turizma. Naš grad je prepoznat kao grad uspješnih mladih talenata i značajnih sportskih rezultata. Sajam će biti prilika i da građani Tivta čestitaju Dan reprezentacija svim crnogorskim reprezentativcima“, rekao je predsjednik Općine dr.  Siniša Kusovac.

 Na sajmu će biti zastupljeni sljedeći sportovi: nogomet, košarka, rukomet, odbojka, šah, boćanje, golf, sportski ples, vodeni i borilački sportovi.

 U sklopu manifestacije bit će organiziran  i sportsko-zabavni program, sportska natjecanja i demonstracije borilačkih vještina (aikido, džudo, kick-boks i karate), nogometne vještine, mečevi u šahu, rukometu i stolnom tenisu, kao i turnir u basketu po principu 3x3.

Sajam sporta 2020. otvorit će ministar sporta i mladih Nikola Janović i predsjednik Općine dr. Siniša Kusovac.