Početak zimske boćarske lige

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 22. siječnja 2018. - 9:41
Autor: 

U organizaciji Boćarskog saveza Tivat danas počinje zimska općinska  liga,  koja će trajati do kraja travnja mjeseca i igrat će se u hali Kalimanj. Sudjeovanje je prijavilo 10 ekipa: Palma 1, Palma 2, Kalimanjac 1, Kalimanjac 2, Bacchus, Vrmac, Brđanin, Mladost, Češljar i Napredak. Utakmice se igraju ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 18:00 sati  po jednokružnom sistemu, nakon čega će pet prvoplasiranih ekipa igrati play-off, a ostalih pet play-out također po jednokružnom sistemu.

Danas se igraju veoma zanimljivi mečevi : Vrmac-Palma 1 i Kalimanjac 1-Bacchus, sutra igraju Mladost-Kalimanjac 2 i Palma 2-Češljar, a u četvrtak Napredak-Brđanin.

,,S obzirom da je ovo već postalo tradicionalno takmičenje za naše tivatske klubove, koje se svake godine igra u ovom periodu i uvijek protekne u fer i korektnoj atmosferi među takmičarima, nadamo se da će tako bit i ove godine. Pozivamo sve ljubitelje ovog sporta da u što većem broju dođu da isprate ovo zanimljivo takmičenje koje traje do kraja aprila"- priopćili su organizatori.