Održan džudo turnir u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 08. studenog 2015. - 9:31
Autor: 

Jučer je u sportskoj hali na Župi po prvi put održan međunarodni džudo turnir. Turnir je organiziran povodom proslave Dana Općine. Odaziv je bio zadovoljavajući,  a na turniru je sudjelovalo  nešto manje od 199 natjecatelja  iz 15 klubova  i  to u uzrastu mlađih i starijih poletaraca, mlađih i starijih pionira. Za potvrdu međunarodnog imena turnira potrudili su se iz hrvatskog kluba “Župa dubrovačka”  i  bosanskohercegovačkog “Leotara” iz Trebinja, a nastupilo je i vise državljana Rusije, kao i članovi  tivatskog džudo kluba.

Turnir je održan na četiri borilišta, a sudjelovalo je čak 30 članova tivatskog kluba, koji su zapamtili i zapažene rezultate:   6 zlatnih,  9 srebrnih i  8 brončanih  medalja.

Najuspješnija je bila Stevanović  Milana koja je osvojila čak dvije zlatne medalje . Najuspješniji klub u konkurenciji mlađih poletaraca bio je Džudo klub Stara Varoš  iz Podgorice, u konkurenciji poletaraca Džudo klub Kotor, u konkurenciji mlađih pionira Džudo klub Milenijum iz Podgorice, u konkurenciji starijih pionira Džudo klub Kodokan iz Podgorice . Veliki pehar za sveukupnog pobjednika ove godine ponio je Džudo klub Kotor.

Osvajači medalja za Tivat bili su :

ZLATNE:  Lisenko Veronika, Stevanović  Milana  (dvije), Janković  Jelena, Jonson Artur, Rajković Anđela.

SREBRNE: Lakićević Gabrijela, Starčević Lazar, Zagalov Lev, Lakićević Nemanja,  Štilet Vladimir, Grce Pavle, Kovinić Stefan, Gojković Anđela, Rajković Anđela.

BRONCE: Korolj Andrej, Ljubojević Marko, Roćen Dejan,Stevanović  Radomir,  Kikanović  Krsto, Roćen Luka, Rađen Balša, Gojković  Kristina.