Najtrofejniji svjetski karatista svih vremena u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 13. kolovoza 2019. - 9:40
Autor: 

Najtrofejniji karatista svih vremena, Azerbejdžanac Rafael Agajev / Aghayev, /boravit će ovog vikenda i u ponedjeljak, (18.8. – 19.8.), u Tivtu, gdje će voditi seminar koji organiziraju   Općina Tivat, Karate klub „Mawashi 2015.“ iz Tivta i Karate savez Crne Gore.

Petostruki šampion svijeta i 11 puta prvak Europe, legendarni Agajev, na seminaru će educirati oko 200 karatista i sportskih radnika iz Hrvatske, BiH, Srbije, Albanije i Crne Gore.

Seminar će, u nedjelju, 18. 8.,  otvoriti predsjednik Općine dr. Siniša Kusovac, ministar sporta i mladih Nikola Janović, predsjednik KSCG, Ivan Krstajić i predstavnik kluba Karate klub Mawashi 2015.,  na čiji poziv je Agajev i došao u Tivat.

 Predsjednik Općine  Tivat, najtrofejnijeg karatistu primit će u ponedjeljak, 19. 8., na prijemu kojem će prisustvovati  predsjednik KSCG, Ivan Krstajić, direktor karate reprezentacije CG, osvajači medalja na svjetskim i europskim prvenstvima: Marina Raković, Milena Jovanović, Jelena Maksimović, Mario Hodžić, Bojan Bošković, Nenad Dulović i Nikola Malović.