Mladi Tivćani uspješni na kyokushinkai turniru u Beogradu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 29. studenog 2016. - 12:25
Autor: 

Na ovogodišnjem 5. po redu međunarodnom Sajmu sporta, koji je od 25. do 27. studenog održan u Beogradu, sudjelovali su i mladi članovi Crnogorske kyokushinkai reprezentacije, koji se doma nisu vratili “praznih ruku”. 

Naime, na turnirima u Beogradu odmjerili su snage s reprezentacijom Srbije i uzeli čak tri odličja. Petar Vlku (17) zauzeo je treće mjesto, Dejanu Dakoviću (20) pripalo je drugo mjesto, dok je Ljubo Pavićević (17) osvojio prvo mjesto. Vlku i Pavićeviću ovo je prvo natjecanje, dok Daković iza sebe ima niz natjecanja, kao i vrijednih odličja. Oni su izrazili zadovoljstvo postignutim rezultatima, uz zahvalnost svima koji su im omogućili odlazak na ovo natjecanje. Već sada se aktivno pripremaju za sljedeće veliko natjecanje – Balkanstko prvenstvo, koje će biti održano u ožujku.

Odlazak na natjecanje u Beogradu pomogli su: Jahting servis, BSD Seljanovo, “Ambijent”, “Eviva”, Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore, UNA, Hrvatska građanska inicijativa, tvrtka Projektor, konoba “Bokeški gušti”, restoran “Al posto giusto”, gospodin Marijan Milošević, kladionica “Sporting, Vodovod, noćni klub “My club”, caffe “Sidro”, Goksi company, kao i gospodin Vule Samardžić.