Jučer počela regata „ Spasić - Mašera“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 24. srpnja 2016. - 9:04
Autor: 

Jučer je u Tivtu jedren prvi dan regate Memorijal Spasića i Mašere, za sportske klase jedrilica tipa Optimist, Laser Standard, Radial i 4.7.  Izuzetan ljetni dan i lijep jugoistočni vjetar, snage 5- 8 čvorova išli su na ruku mladim jedriličarima koji su odjedrili 3 regate. Na regati je sudjelovalo  više od 50 jedriličara iz 8 klubova iz Rusije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.Danas se nastavlja natjecanje, planirana su još dva jedrenja i dodjela nagrada na terasi JK Delfina. U nastavku, evo rezultata nakon prvog dana jedrenja:

Klasa Optimisti - Nikola Golubović iz JK Delfin je trenutno na prvom mjesto ukupno i prvom mjestu do dvanaest godina. Aurora Palko iz hrvatskog JK Delfin je druga ukupno, drži i drugo mjesto do dvanaest i prvo  mjesto za djevojčice. Danilo Jončić iz JK Delfin je na trećem mjesto. Tatijana Kusovac iz JK Delfin danas na drugom, a  Josipa Čelanović na trećem mjestu za djevojčice. Pavle Musić iz JK Delfin je na trećem mjestu do dvanaest godina.

U klasi Laser Standard nakon tri jedrenja prvi je Igor Les a drugi Matija Grabić, obojica iz JK Delfin i Luka Erac iz JK Lahor je treći.

Klasa Laser Radial - Todor Tušup, JK Jugole Grakalić prvi,  Irina Kusovac iz JK Delfin na drugom i Andrija Katurić iz Jugole Grakalić je treći.

Klasa Laser 4.7 -  Ilija Marković, JK Delfin prvi, Nada Stanikić, JK Gemax Beograd drugo mjesto i Igor Nikolić iz JK Delfin je treći.