Duvnjak vidno razočaran: Igrali smo baš onako kako su oni htjeli!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 21. siječnja 2017. - 9:03
Autor: 

Hrvatska rukometna reprezentacija u posljednjem kolu skupine C Svjetskog prvenstva u Francuskoj izgubili su od Njemačke (21:28). kauboji su odigrali lošu utakmicu, posebice u napadu. Bili smo potpuno bezidejni i nismo imali odgovor za snažnu, ali i pokretljivu njemačku obranu.

- Znamo gdje smo izgubili utakmicu. Obrana je dobro stajala, ali kad te ne ide u napadu, kad ne možeš stvoriti prilike, ne možeš se nadati pobjedi. obrana im je bila sjajna i time su nas pobijedili. Ali, nema žaljenja, moramo se pripremiti za dalje, rekao je Zlatko Horvat pa dodao:

- Imali smo priliku priključiti se u nekoliko navrata, ali nismo bili raspoloženi u napadu, nismo se dobro kretali. Obrana im je bila prejaka.

Ocjena nakon prvog kruga?

- Hrvatskoj bih dao ocjenu 3+. Igra u napadu nam je malo lošija, ali pokazali smo u nekoliko navrata da i tu možemo bolje. Obrana je bila dosta dobra, ali nedostaje nam tranzicija.

Slijedi nam osmina finala protiv Egipta.

- Znamo da igraju dobro, agresivno. Bit će nam jako teško. Ali nisam ih baš puno gledao da bih nešto više rekao.

Domagoj Duvnjak bio je vidno razočaran nakon utakmice.

- Jednostavno su bili bolji, mi nismo bili pravi. Obrana je bila dobra, ali napad je bio loš. Mislim da smo igrali baš onako kako su oni željeli, sve smo gurali u sredinu. Obrana im je bila čvrsta, a tu se još nadovezao i njihov sjajni vratar Wolff.