City Games 2016.: Jadran Škver "zapalio" Herceg Novi

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 04. srpnja 2016. - 9:14
Autor: 

Na najljepšoj lokaciji City Games turneje, prekrasnom bazenu plivačkog vaterpolo kluba Jadran, ljetne igre dobile svog prvog crnogorskog pobjednika.

City Games jučer su gostovale u Herceg Novom gdje je održan prvi kvalifikacijski susret popularnih ljetnih igara. Na prepunom bazenu plivačkog vaterpolo kluba Jadran natjecalo se šest sjajnih timova s ciljem da se plasiraju u veliko crnogorsko finale koje će se 7. srpnja održati u Podgorici.

U napetom obračunu pobjedu je s 50 bodova odnijela ekipa aktualnih City Games prvaka sastavljena od ponajboljih crnogorskih sportaša - uvijek sjajni Jadran Škver.

“Ne pucam pod pritiskom ali treba se znati nositi sa ovoliko adrenalina. City Games su mentalna priprema za Olimpijske igre u Brazilu.” - podijelio je s nama jedriličar i član Jadran Škvera Milivoj Dukić.

Pobjedu su posvetili selektoru crnogorske vaterpolo reprezentacije Vladimiru Gojkoviću, svom suigraču i mentoru koji zbog priprema s reprezentacijom nije mogao biti s njima.

Bude li vremena, Gojković će ih bodriti u Podgorici na finalu, gdje putuju zajedno s drugoplasiranom ekipom Casa Herceg Novi.

Nešto manje sreće ovog su puta bile ekipe Maškare, Adriatic Elite Fitness, Triatlonci, te K.K. Primorje. No razočaranih nije bilo jer, kako su nam priznali mladi košarkaški reprezentativci Crne Gore, Marko Grković te Veselin Kovačević iz ekipe K.K. Primorje, na City Games su došli da se dobro zabave.

Pobjednik iz Podgorice predstavljati će Crnu Goru na velikom međunarodnom polufinalu u Biogradu na Moru gdje će se natjecati protiv 11 europskih zemalja!

City Games karavana u međuvremenu putuje u Tivat gdje će gostovati danas na obali Pina, i igre počinju u 19 sati i 30 minuta.