Basket tim TOT najbolji na Prvom općinskom turniru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 30. studenog 2018. - 8:20
Autor: 

Basket tim Turističke organizacije Tivat (TOT) i JP „Autobuska stanica“ Tivat su osvojili prvo i drugo i mjesto na Prvom općinskom međuinstitucionalnom turniru 3x3 u basketu, koji je organiziran u okviru manifestacije „Novembarski dani“. Ekipa TOT je nagrađena peharom i loptom, a oba tima i garniturom dresova i medaljama.

Na turniru je sudjelovalo sedam ekipa i to: TOT, Autobusna stanica, Služba zaštite i spašavanja, Školski brod Jadran, Odjeljenje sigurnosti  i Općina Tivat,  koja je imala muški i jedini ženski tim.

Nagrade, dresove i profesionalne lopte za basket osigurao  je sponzor natjecanja 3x3 Montenegro. Prvoplasirani tim TOT poklonio je vaučer za večeru, koji je osigurala Turistička organizacija jedinom ženskom timu na turniru, predstavnicama Općine  Tivat.

Ovim turnirom  te izložbom starih razglednica i suvenira „Iz prošlosti Tivta“ u amfiteatru škole „Drago Milović“, kao i Omažom Mileni Dravić, završava se ovogodišnje izdanje „Novembarskih dana“.

Manifestacija „Novembarski dani“ kojom se obilježava Dan općine  Tivat, 21. 11., počela je 6.11.,  a priređeno je 50 programa.

Nizom kulturnih, sportskih i zabavnih događaja uz sudjelovanje brojnih organizacija, ustanova, institucija i pojedinaca obilježene su 74 godine od oslobođenja Općine  Tivat.