Veliki uspjeh polaznica Baletnoga studija MK „ Modest“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 18. lipnja 2015. - 11:55
Autor: 

Šest polaznica Baletnoga studija MK „ Mladost“  iz Donje Lastve pod rukovodstvom majstora baleta Agi Ražnatović – Santo pokazale su umješnost i ostvarile veliki uspjeh na ispitu iz baleta u Umjetničkoj školi „ Vasa Pavić“ u Podgorici.

Natalija Roganović, Dijana Vušović, Maksima Ercegović, Tijana Grbović, Dora Štampić i Mina Đurđenović pokazale su na ispitnom školskom satu pred članovima ispitne komisije stupanj znanja polaznika do treće godine , pa i više, te su se odličnim ocjenama u svjedodžbi kvalificirale i upisale u izvanredne učenike spomenute umjetničke škole.

„ Program po kojim radi gospođa Agi više je nego zadovoljavajući. Uspjeh naših polaznica, kako sve nas u „ Modestu“, tako i mene, kao predsjednice Kluba, čini izuzetno ponosnom“, izjavila je za Radio Dux gospođa Anuška Vlahović, predsjednica Baletnoga studija MK-a „ Modest“.

Ovim se postignućem i Donja Lastva upisala u mapu respektabilnih mini baletnih centara na području Crne Gore.

Čestitkama na ovom iznimnom uspjehu pridružuju se i Hrvatska krovna zajednica „ Dux Croatorum“, Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore i kolektiv Radija Dux.