U Tivtu otvorena izložba Darka Vrcana

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 27. lipnja 2015. - 10:50
Autor: 

Sinoć je u galeriji ljetnikovca Buća u Tivtu bilo otvorenje prve samostalne izložbe fotografija pod nazivom „Azija“, autora Darka Vrcana iz Bara, koji trenutačno živi i stvara u Tivtu.

„Ovo su neke moje impresije sa mojih putovanja po Aziji. Htio sam da vam dočaram neki drugi svijet i drugu kulturu, neke momente iz pravog života, neke druge predjele sa nekih drugih kontinenata. Nadam se da će vam se svidjeti i da ćete uživati“, rekao je autor izložbe.

 

Darko Vrcan je rođen 1967. godine u Baru. Fotografiju je zavolio još od malih nogu. Sa 16 godina počinje putovati po svijetu, spajajući strast za fotografijom i putovanjima. 2009. se vraća u Tivat, gdje trenutno živi i stvara. Vrlo radoznao,neprestano je u potrazi za fotografijama, koje mu provociraju emocije i čine ga da razmislja o svijetu u kome živi.

Inspiraciju crpi iz svakodnevnog života i svaki događaj i svaka ljudska aktivnost mogu biti priča za sebe, ispričana kroz jednu ili ciklus fotografija. Podjednako voli i crno-bijelu fotografiju.

Ova izložba je inspirirana ljudima i predjelima iz Azije, slikana iz njegovog ugla.

Surađuje s mnogim poznatim svjetskim agencijama. Njegovi radovi su objavljivani u mnogim časopisima i magazinima širom svijeta.

On je freelance fotograf, koji fotografira ljude, arhitekturu, street fotografiju, vjenčanja, rođendane, proslave.