Nove akcije u okviru projekta "Zajedno za zajednicu"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 26. prosinca 2014. - 11:32
Autor: 

Za samo deset mjeseci od početka projekta novog koncepta društvene odgovornosti kompanije Adriatic Marinas, pod nazivom Zajedno za zajednicu, renovirano je ili uređeno šest popularnih lokacija u Tivtu. Među akcijama koje se planiraju za sljedeću godinu su i uređenje terena na Seljanovu i Donjoj Lastvi, renoviranje dječjih igrališta u prigradskim naseljima, uređenje školskog dvorišta OŠ Drago Milović, renoviranje nekoliko kabineta u Srednjoj školi Mladost, kao i mnoge druge.

U projektu Zajedno za zajednicu zaposleni u kompaniji dobijaju slobodan dan kako bi sudjelovali  u akcijama u gradu, koje organizira  i financira sama Adriatic Marinas. Do sada su uređeni dječje igralište u Malom gradskom parku, uklonjeni grafiti na zidovima fudbalskog stadiona Arsenal, uređen stadion za mali fudbal, u potpunosti renoviran košarkaški teren u Velikom gradskom parku, poboljšani uvjeti na velikom fudbalskom terenu Dribling, uređeno dvorište i hol Sportskog centra na Župi, kao i renoviran enterijer u OŠ Drago Milović u Donjoj Lastvi. Sve akcije u projektu Zajedno za zajednicu iznosile  su više od 60.000 eura, a glavni cilj akcija jeste poboljšanje kvalitete svakodnevnog života u lokalnoj zajednici.

Osim što uživa povjerenje institucija i NVO-a s kojima surađuje na projektu i javnosti, projekat društvene odgovornosti Zajedno za zajednicu prepoznat je i od strane Fonda za aktivno građanstvo FAKT koja je projekt nagradila priznanjem Iskra za doprinos lokalnoj zajednici, dok je Privredna komora projekt ocijenila najboljim iz ove domene  na području Crne Gore.