Miloš Karadaglić s poznatim glazbenicima

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 29. srpnja 2016. - 11:11
Autor: 

Jedan od istaknutih programa KotorArt Don Brankovih dana muzika, Miloš Invites, na kojem će nastupiti naš gitarist svjetske reputacije, organiziran  je u partnerstvu s Lušticom Bay, jedinstvenim stambenim kompleksom sakrivenom u spektakularnom pejzažu crnogorske obale, koja će ovom prilikom poslužiti i kao nesvakidašnja scenografija.

Miljenik crnogorske publike, Miloš Karadaglić, do sada je bio čest gost Don Brankovih dana muzike, a ovaj put će u okviru ekskluzivnog koncepta KotorArt-a zapravo predstavljati domaćina. Svjetski poznati umjetnik je tako dobio priliku da po svom izboru pozove i ugosti svjetski priznate soliste, te da zajedno s njima osmisli zajedničke nastupe za crnogorsku publiku.

Gosti Miloša Karadaglića bit će njegovi prijatelji, svjetski afirmirani  umjetnici, ekskluzivci najveće izdavačke kuće za umjetničku glazbu Deutsche Grammophon: klarinetist Andreas Otenzamer i harmonikašica Ksenija Sidorova.

U okviru projekta Miloš Invites publika će imati priliku da uživa u širokom repertoaru koji uključuje djela poznate svjetske glazbene literature od Baha do Bitlsa i to na dva koncerta.

Prvi koncert bit će održan 30. 7.,na plaži Luštice Bay, dok će kotorska publika renomirane umjetnike moći da čuje i na Ljetnoj pozornici u Kotoru 31. 7.