Koncerti Luke umjetnosti

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 24. kolovoza 2020. - 18:26
Autor: 

Kulturni centar “Nikola Đurković” i KotorArt Don Brankovi dani muzike organiziraju koncerte Luke umjetnosti. U atriju kotorskog Kulturnog centra koncerti će biti od srijede 26.8.,  do petka 29.8., u jutarnjem terminu od 10 sati.

„Luke umjetnosti su  neizostavni  dio programa KotorArt Don Brankovih dana muzike u kome mladi umjetnici  oživljavaju kotorske pjace i pjacete,  čime se stvara posebna atmosfera kotorskog Starog grada, a svakom učesniku   i slušatelju pruža zadovoljstvo.  U srijedu, 26.8., nastupa Marko Lazović na gitari, dan kasnije Anja Miljenović na violini, a u petak 28. 8., Kristina Miljenović na gitari.   Kao dugogodišnji partner KotorArta, JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor odlučio je da pruži priliku da mladi umjetnici završe ovogodišnju ljetnu umjetničku sezonu samostalnim koncertima“ – priopćavaju organizatori.

Koncerti se organiziraju  uz preporuke NKT- a i Vlade Crne Gore, sto znači da je broj posjetitelja ograničen, uz obveznu fizičku distancu, nošenje maski i dezinfekciju ruku.