Kazališna predstava „Priča se po gradu“ u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 19. travnja 2016. - 9:24
Autor: 

Kazališna predstava  „Priča se po gradu“  odigrat će se u Velikoj dvorani tivatskog Centra za kulturu, 20. travnja, s početkom u 20 sati.

"Priča se po gradu" je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke.

„Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vrijeme u Kokinom kozmetičkom salonu.  Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspjevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje.  Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje. "Priča se po gradu" je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine“.

Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a uloge tumače: Branka Pujić , Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Dizajn scene je osmislila Vladislava Munić, a autorica glazbe je Ana Joševski.