HGI – Tivat je naš interes

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 17. ožujka 2016. - 12:17
Autor: 

Odbornici HGI -ja ostaju dosljedni u vođenju politike, koja u prvi plan stavlja  interes, ne samo naših članova, nego svih građana Tivta. Među njima nije svrstavanje prema odrednicama političkih grupa, pa bile to i partije, i pojedinaca, koji zaboravljaju opće u odnosu na osobne interese. Raskid koalicije DPS – SDP neće i ne može dovesti do polarizacije grada, ma koliko to netko želio, jer postoje snage koje to neće dozvoliti. Među njima je i HGI.

Zasjedanje Općinske Skupštine bez unutarskupštinske suradnje, bez stavova matičnih odbora, uz proceduralno neprihvaćene ostavke odbornika, te otvorenog bojkota dijela odbornika, dovelo bi u pitanje regularnost rada Sjednice, a samo zasjedanje pretvorilo u farsu.

Hrvatska građanska inicijative ne želi biti dio takve rabote, koja je daleko od onoga za što su nam građani dali povjerenje. Želimo upozoriti da HGI sukob DPS – SDP, van skupštinske sale ne interesuje, kao što nas nije zanimao ni do sada. S druge strane, želimo jasno kazati da u prenošenju negativnih posljedica, koje proistječu iz narušenih odnosa dojučerašnjih partnera u vlasti, u radu Skupštine Općine Tivat HGI neće ni na koji način sudjelovati. Naši odbornici sudjelovat će u radu SO kada se steknu uvjeti u skladu s demokratskim vrijednostima i zajedničkim interesima.

Naše stavove, čista obraza, nudimo biračima 17. travnja.

 

Ilija Janović, Klub odbornika HGI- ja - Vjerni Tivtu