Najavljen dosad najspektakularniji CMC festival u Vodicama

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 30. ožujka 2017. - 11:21
Autor: 

Radio Dux i Skala radio i ove godine pratit će CMC festival u Vodicama, a uskoro počinjemo s emitiranjem svih pjesama koje će se naći na 9. CMC festivalu, također uz redovite emisije u kojima ćemo vam predstaviti izvođače i informacije u susret novom festivalu.

Na konferenciji za novinare održanoj  u Zagrebu predstavljen je CMC festival Vodice 2017., koji kao ni proteklih godina ne odstupa od prezentiranja najbolje domaće glazbe i najpopularnijih glazbenika čime opravdava status najposjećenijeg i najzabavnijeg domaćeg festivala.

Na CMC festivalu Vodice 2017., koji će se održati 9. i 10. lipnja, nastupit će: Mladen Grdović, Danijela Martinović, Dražen Zečić, Željko Bebek, Mia, Magazin, Ivan Zak, Neda Ukraden, Lidija Bačić, Jole, Mejaši, Sergej Ćetković, Tonči & Madre Badessa, Lana Jurčević, Nina Donelli, Trio gušt, Emina Arapović, Luka Bassi, Luka Nižetić, Nikolina Tomljanović, Ines Erbus, David Temelkov, Klapa Contra, Zlatko Pejaković, Adis Škaljo, Slavonia Band, Ante Cash, Rialda, Klapa Godimenti, Jasmin Stavros, Alen Nižetić, Max Hozić i Maraaya feat. BQL.

Deveto izdanje festivala predstavili su direktor festivala i CMC televizije Mario Kovač, glavna glazbena urednica CMC televizije i kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin, voditeljica CMC televizije Ana Radišić te gradonačelnica Grada Vodice Branka Juričev-Martinčev.

"I ove nas godine čeka pravi koncertni spektakl na kojem ćemo čuti čak 33 pjesme s potencijalom velikih hitova u izvođenju najpopularnijih pjevača. S njihovim emitiranjem počinjemo uskoro i vjerujem da ćete ih jako dobro zapamtiti do festivala", rekao je Mario Kovač.

CMC festival je komentirala i gradonačelnica Vodica, Branka Juričev-Martinčev: “Hvala svim izvođačima te našem dugogodišnjem partneru CMC festivalu na odličnom promoviranju našeg grada koji se od ove godine ponosi novim trgom i čak dvjema novim plažama! Uvjerena sam da nas u Vodicama očekuje posebno dobar provod i da će svi posjetitelji biti iznimno zadovoljni što je najbolji povod za ponovni dolazak u Vodice i dogodine."

Nikolina Mazalin osvrnula se na odabir pjesama: "Ovo je dosad najveći CMC festival te je žiri imao jako tešku ulogu obzirom na dosada najveći broj prijava, što pokazuje koliko povjerenje izvođači i autori imaju u CMC festival. Jako smo zadovoljni i kvalitetom pjesama i kvalitetom izvođača koji se raduju što će biti dio naše glazbene priče. Ove godine smo odabrali 33 pjesme, a uz naše stalne partnere, diskografske kuće u Hrvatskoj, odlučili smo proširiti festival regionalnim zvijezdama".

Prvi dan festivala, 9. lipnja obilježit će veliki koncert izvođača čije će ime biti otkriveno na sljedećoj konferenciji za novinare. Na Makina stageu nastupit će popularni bendovi koji će posjetitelje zabavljati do kasno u noć. Drugi dan, 10. lipnja, rezerviran je za predstavljanje albuma te revijalni CMC festival. Večer na glavnoj pozornici nastavit će se atraktivnim koncertom izvođača kojeg ćemo također otkriti na sljedećoj konferenciji za novinare.

Uz koncertni program, festival i ove godine nudi mnoštvo popratnih sadržaja, predstavljanje albuma te tradicionalni After party CMC festivala.

Radio Dux i Skala radio su medijski sponzori 9. CMC festivala Vodice 2017.