Zaposleni u Portu Montenegru posjetili Dječji dom u Bijeloj

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 27. prosinca 2018. - 11:34
Autor: 

Zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas i hotelu Regent posjetili su štićenike Dječjeg doma Mladost u Bijeloj, tradicionalno im darivajući novogodišnje paketiće.

Uz to, zaposleni u Porto Montenegru prikupili su oko 7.320 eura koji će biti iskorišteni za renoviranje soba za djevojčice u Dječjem domu. Sličan projekt je realiziran i prošle godine, kada su u sklopu istog renovirani toaleti u jednom krilu zgrade.

Kompanija Adriatic Marinas i hotel Regent Porto Montenegro, osigurali su tijekom ljetne sezone plaćenu praksu za starije štićenike doma Mladost, i kao mentori aktivno sudjelovali u procesu njihovog profesionalnog usmjerenja i razvoja. Praktikanti su pokazali impresivnu motivaciju, istrajnost i želju za stjecanje dodatnog znanja i vještina u domenu njihovih interesiranja i obrazovanja. Mogućnost prakse u profesionalnom, uređenom i internacionalnom radnom okruženju je dobra prilika za ove mlade ljude da stječu prva radna iskustva.

Zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas, tradicionalno, svake godine posjećuju štićenika doma u Bijeloj, a prije četiri godine su rekonstruirali i dječje dvorišno igralište, koje im koristi za vrijeme njihovih svakodnevnih aktivnosti, u igri i druženju.