Zahvalni na svim donacijama upućenim Dnevnom centru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 15. siječnja 2021. - 15:21
Autor: 

NVO “Udruženje žena” Tivat uručilo je jučer laptop računar i dodatnu kompjutersku opremu, tivatskom “Dnevnom centru za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju”. Donaciju je upravi Dnevnog centra uručila predsjednica ove nevladine organizacije Blaženka Vučurović. “Od srca hvala “Ženama Tivta” na ovoj donaciji. Hvala im što prepoznaju važnost postojanja ustanove ovakvog tipa u Tivtu i što su pokazale spremnost da podrže naš rad i uopšte napredak sve djece korisnika centra”, istakla je direktorica Dnevnog centra prof.dr. Snežana Matijević, napominjući da su u proteklom periodu pristigle brojne donacije, upućene od strane privrednih subjekata na lokalnom i na državnom nivou, od nevladinih organizacija i građana Tivta.

Među najznačajnijim izdvajaju se donacija za kupovinu vozila NVO „Evropski dom“ iz Tivta, kao i sredstva za opremanje senzorne sobe i sobe za kineziterapiju koje je prikupio hotel Regent Porto Montenegro. Hvalevrijedna je i donacija poduzeća „Tajeti Comerc“ doo Tivat,  u vidu didaktičkog materijala, igračaka za djecu i sobnog bicikla za kineziterapiju, dok je firma „Tempo trade“ D.O.O. Podgorica osigurala  ostalu opremu neophodnu za kineziterapiju. Svoju podršku su iskazali i iz poduzeća „Labud tende“ i „Tujko“ iz Kotora, a pomoćna sredstva za rad s djecom  osigurao je jednim dijelom i Crveni križ Tivat.

Rad Dnevnog centra u prethodnom periodu podržali su i građani, koji su pojedinačno Dnevnom centru donirali različitu opremu za rad, igračke i novogodišnje darove za djecu korisnike.