Zahvala Hrvatskog nacionalnog vijeća Gradu Vukovaru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 16. studenog 2021. - 14:58
Autor: 

Poštovana gospodo Penava,  Sabo, Paloš  i Dimić,

 

uz lijepu vijest  da su se učenici Hrvatske  nastave u Crnoj Gori sretno vratili u Boku, zahvaljujući i Vašoj svesrdnoj podršci i nesebičnoj pomoći , još jednom Vam najljepše zahvaljujemo ispred Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore  u ime učenika, roditelja, pratnje, nastavnice i organizatorice na neprestanoj brizi , posvećenoj pažnji i odvojenom vremenu i trudu kako bi  posjet učenika protekao na najbolji mogući način.

Unatoč neprilici koja ih je zadesila, a koja će, nadamo se, imati sretan epilog,  ekskurzija ga je  svakako  imala, jer su učenici  ponijeli samo lijepe dojmove iz Vukovara .

U znak zahvale, pozivamo i učenike iz Vukovara da u organizaciji Grada Vukovara i Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore dođu u posjet vršnjacima u Tivtu i Kotoru, kojom ćemo im prilikom mi rado  izići ususret u pogledu organizacije itinerara, boravka,  smještaja, pansiona, ulaznica i obilaska Boke.

Još jednom  Vam  najljepše zahvaljujemo na pomoći, suradnji, trudu i razumijevanju koji su uvijek bili na izuzetnoj ljudskoj  i profesionalnoj razini!

S poštovanjem,

Zvonimir Deković , predsjednik Hrvatskoga  nacionalnog  vijeća Crne Gore