Uspješno završena centralna aktivnost ”Zajedno protiv droge”

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 28. lipnja 2016. - 9:07
Autor: 

Općina Tivat – općinska  Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti uspješno je obilježila centralni događaj akcije „Zajedno protiv droge“, koja je održana u subotu 25. 6., na plaži Belane u Tivtu.

Svi sudionici su dan otpočeli  jogom na plaži uz vodstvo instruktorice Dragane Mladenović iz NVO Umjetnost življenja. Veliko zanimanje izazvao je odbojkaški turnir u kojem je sudjelovalo 6 ekipa: “Mladi za mlade”, “Mumijevi”, “Tivat” , “Kike”, “Tivatski dupini”, dok je posebnu pozornost  izazvala ekipa inspektora i inspektorica iz Herceg-Novog i Podgorice pod nazivom “Policajci”. Sudac na turniru bio je profesor Vuk Krgović. Pobjednik turnira je ekipa “Tivatski dupini”. Nagrade je osigurao Porto Montenegro.

Tijekom turnira, najmlađi sudionici - njih tridesetak,  sudjelovali su u kreativnoj radionici “Zdravi stilovi života”,  koju je vodila Slavica Vulanović iz NVO Djeca Tivta, a uz pomoć učiteljice Zorice Janežić. Autori najkreativnijih poruka osvojili su nagrade, a to su: Perović Aleksa, Grujičić Tijana i Janjić Stefan. Nagrade je uručila PR koordinator Porto Montenegra Kristina Škanata.

Oko dvije stotine okupljenih uveseljavali su rock bendovi Omladinskog kluba

Općinska  kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti obilježila je Svjetski dan borbe protiv zlouporabe droga u suradnji s  Međunarodnom policijskom asocijacijom, sekcija Crna Gora, regija Jug, Portom Montenegrom, Omladinskim klubom, NVO Djeca Tivta i NVO Umjetnost življenja.