Uspješno održana Fešta od rogača

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 26. srpnja 2015. - 10:00
Autor: 

Na igralištu u Donjoj Lastvi sinoć je održana tradicionalna Fešta od rogača, u organizaciji Hrvatske krovne zajednice „Dux Croatorum“, uz potporu Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore, Općine Tivat, Turističke organizacije Tivat i tvrtke „Ledo“.

Kao i svake godine, fešta je okupila veliki broj domaćih i furešta, koji su uživali u raznim delicijama pripremljenim od rogača, ribi, vinu, rakiji. Nezaobilazni dio večeri bila je i glazba, bez koje nijedna fešta nije potpuna.

Šestu po redu Feštu od rogača otvorile su mažoretke Modnog kluba „Modest“ uz pratnju Glazbeno prosvjetnog društva Tivat. Za dobru atmosferu pobrinule su se dobro poznate tivatske klape „Jadran“ i „Veterani vazda mladi“ koji su, kao i uvijek do sada, svojim bokeljskim i dalmatinskim skladbama napravile pravi mediteranski ugođaj.

U nastavku večeri goste je zabavljala sopranistica Nada Baldić, uz pratnju vokalno instrumentalnog sastava Poly & Mare Blue, nakon čega je nastupio lokalni bend „Redicool“ iz Tivta, u kome su posebno uživali oni mlađi.

Uz dobru glazbu i ukusnu hranu fešta se nastavila do duboko u noć.