U subotu Roditeljski kutak s dr. Francesković u Tivtu, poziv za prijavu roditelja

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 07. lipnja 2017. - 14:59
Autor: 

Roditeljski kutak, koji udruženje Roditelji organizira za roditelje kako bi imali priliku da razgovaraju sa zdravstvenim radnicima važnim za razvoj njihovog djeteta, od ovog tjedna bit će održan i u Tivtu.

 

Prva gošća Kutka u Tivtu je dr. Dragana Francesković, načelnica odjela ginekologije i akušerstva u Općoj bolnici Kotor, koja će u subotu, 10. lipnja od 18 sati u prostorijama Jaht kluba Porto Montenegra odgovarati na pitanja roditelja u vezi sa završnom fazom trudnoće – porodom.

 

Porto Montenegro će ustupati prostor Jaht kluba u upravnoj zgradi (Dom Vojske) udruženju Roditelji za održavanje Kutka jednom mjesečno, a Kidsland Tivat će za sve mame i tate koji budu nazočili osigurati poklone.

 

Udruženje Roditelji poziva zainteresirane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese roditeljski.kutak@roditelji.me zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici jednom mjesečno, u suradnji s kompanijom Donator doo. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome što ih čeka tijekom trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi s dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

S roditeljima su razgovarali ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva s dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile tijekom dojenačkog staža.

Naredni grad gdje je planirano pokretanje Roditeljskog kutka je Nikšić.