U sklopu obilježavanja Sv. Ane u Đurićima, glazbeni nastup klape Cambi za pamćenje

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 09. kolovoza 2017. - 9:42
Autor: 

Sinoć je pred crkvom sv. Ane u Đurićima održan koncert klape Cambi – Kaštel Kambelovac, u organizaciji NVU „Zaljev hrvatskih svetaca“, čiji je predsjednik g. Frano Ercegović, u suradnji sa župnikom don Draženom Kraljićem.

Na početku koncerta brojne prisutne je pozdravio don Dražen, zahvalivši što su svojim prisustvom događaj uzveličali veleposlanik RH u CG Veselko Grubišić, konzul RH u CG Hrvoje Vuković, ministrica u Vladi CG Marija Vučinović, poslanik Adrijan Vuksanović,  predsjednik Hrvatskoga nacionalnog vijeća Zvonimir Deković, te njegove kolege svećenici Kotorske biskupije. Potom se prisutnima obratio i veleposlanik Grubišić, i izrazio izuzetno zadovoljstvo što se prvi puta nalazi u Đurićima, ambijentu koji zaista nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Klapa Cambi je jedna od najboljih na hrvatskoj glazbenoj sceni, ali sudeći po reakciji publike i zadovoljstvu organizatora, prevazišla je očekivanja i bila pravo osvježenje u vrlo toploj ljetnoj noći.

Svojim hitovima „Od zipke do križa“, „Ne more mi bit“, „Neprolazna“, „Kriva karta“, te i drugim poznatim dalmatinskim skladbama, razgalili su dušu publici, koja nije štedjela ni dlanove ni glasove, a u završnici koncerta i mladi župnik pridružio se klapi i s njima otpjevao „Croatio, iz duše te ljubim“.

Nakon veličanstvenog koncerta, publika je imala priliku družiti se s glazbenicima, te uz prigodno čašćenje razmijeniti dojmove o koncertu.

 

Audio: 
Klapa Cambi