Turistička organizacija Tivat na sajmu u Novom Sadu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 30. rujna 2016. - 9:42
Autor: 

Turistička organizacija Tivat ponudu grada predstavlja na sajmu turizma u Novom Sadu koji se održava od  29. rujna do 1. listopada. Raznovrstan propagandni materijal  Tivta može se naći na štandu Crne Gore, na kome  pored TO Tivat sudjeluju i  Turističke organizacije Ulcinja, Bara, Budve, Kotora, Herceg Novog, Podgorice, Žabljaka, Pljevalja,Mojkovca, Bijelog Polja, Nikšića, Danilovgrada, kao i kompanije „Plantaže“ i Mesna industrija „Goranović“.

Zajedno s TO Tivat na sajmu su nazočni i predstavnici Općine Tivat kako bi na što bolji način promovirali Doček Nove godine u Tivtu. Ovo je prva godina kada se u Tivtu organizira Doček i  Tivat je prvi najavio zvijezde za ulazak u 2017.godinu. Na štandu TO Tivat ove godine se mogu naći flyeri za Doček 2017.godine, koji će grad Tivat na spektakularan način obilježiti na Gradskoj rivi Pine uz bogat glazbeni program i novogodišnju dekoraciju.

Osim Dočeka 2017.godine, TO Tivat promovirala je i Festival uličnih performera „Inart“, kako flyerima, tako i prisustvom animatora na štulama.