Turistička Organizacija Općine Kotor predstavila program novogodišnjih svečanosti u Mariboru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 08. prosinca 2015. - 9:20
Autor: 

U organizaciji prestižne slovenačke turističke agencije Relax i NTO CG, u Mariboru je u subotu, 5.12. održana konferencija za novinare, na kojoj su predstavljeni potencijali Crne Gore, s  posebnim osvrtom na zimsku turističku sezonu. Delegaciju, koju su činili predstavnici TO Kotor, Bar, Budva, predstavnici hotelijera s primorja i sjevera CG, turističkih agencija, Montenegro Airlines-a,  predvodila je Željka Radak Kukavičić, direktorica  NTO. Ponudu Kotora predstavila je Emilija Radulović  saposebnim osvrtom na tri segmenta novogodišnje ponude: novogodisnji koncertni - doček, program od Božića do Božića i Dječja Nova godina. Na presu koji je trajao dva sata prezentiran je nagrađivani film o Kotoru “Kotor for all Seasons” režisera Dušana Vulekovića, koji je i autor novogodišnjeg promo spota.

Agencija "Relax" je tim povodom tiskala  i specijalni katalog s promotivnim cijenama, koje se za sedmodnevni aranžman (uključujući i avio prevoz) kreću već od 200 eura, s  ciljem da se na pravi način prezentira slovenačkom tržištu Crna Gora zimi uz sve ponude i događaje.

Ovo je četvrto po redu predstavljanje novogodišnjeg programa, a drugo u regiji (Kotor, Podgorica, Beograd, Maribor), dok se promotivni novogodišnji video spot vrti na svim domaćim televizijama, kao i na regionalnom MTV kanalu.