Tivat - Viber zajednica značajan izvor informacija

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 09. travnja 2020. - 12:49
Autor: 

Viber zajednica Općine Tivat postala je značajan izvor informacija ne samo za građane Tivta već i mnogo širu populaciju, a informacije koju su plasirane i na engleskom jeziku osigurale su i pažnju inozemnih državljana, koji žive u Boki.

„Opština TIVAT – Community“, formirana prije dvadesetak dana te je  za kratko vrijeme  postigla značajan uspjeh pa informacije lokalne uprave ovim putem prati 4.500 članova.

 „Informacije koje se dijele sa pratiocima su kratke i koncizne, odnose se primarno na epidemiološku situaciju, aktivnosti gradskih službi i organa, akcije građana a članovi zajednice među prvima dobijaju i informacije o mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT), Vlade Crne Gore i Insistuta za javno zdravlje. Smatramo važnim da među pravovremeno plasiramo informacije o mjerama koje se donose u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, kako bi građani Tivta na vrijeme i što kvalitetnije bili informisani o značaju ovih aktivnosti. Zahvaljujemo građanima na velikom povjerenju i članstvu. Putem viber zajednice do sada je primljeno i odogovoreno na 136 poruka, upita i molbi građana. Imajući u vidu da se, usljed razvoja epidemije, Crna Gora od polovine marta nalazi u novoj, rizičnijoj i zahtjevnijoj fazi, Opština Tivat je od 15. marta sve svoje kanale komunikacije sa građanima – veb-sajt, fejsbuk, instagram i twitter, stavila u funkciju informisanja o epidemiološkoj situaciji“ – priopćavaju iz Općine.

 Link za pristupanje: 

https://invite.viber.com/?g2=AQB7r6Fcv4loG0s3trp0UeKdThKoR3B%2BTz2oGUR9oRZtHYXEzMIyeKYz8quiSr0h&lang=en

 #ostanidoma #tivatprotivkorone