TO Tivat uspješno promovirala Doček Nove godine u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 02. prosinca 2016. - 9:58
Autor: 

TO Tivat je u kampanji promocije Nove godine zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom i ostalim LTO primorja upoznala medije s Dočekom Nove godine, koji će se ove godine po prvi puta održati na Gradskoj rivi Pine. Promocija se održala na četiri lokacije, u Podgorici, Beogradu, Trebinju i Dubrovniku.

Nakon uvodnog press-a koji se održao u Podgorici, TO Tivat je objavila informaciju o dočeku Nove godine u Tivtu u restoranu „Forest“ u Beogradu  gdje je nazočio veliki broj medija: RTS, TV Prva, DM, HAPPY,Grand, KCN, Ženska televizija, večernje novosti, Blic, Informer, Svet, Joy, Politika, Kurir, Story, Srpski Telegraf, Espreso, Elle, Hello, Lepota i zdravlje, Glorija, e-kapija, Turistički svet, Putovanja za dvoje, Stars, Bizlife, kao i turističkih agencija: Olympic travel, SAB, Odeon, Ponte, Viva i dr.

Nakon Beograda, program Dočeka predstavljen je u Trebinju i Dubrovniku. Promociji u Trebinju nazočili su brojni mediji: Nezavisne novine, Radio RS, RTRS, Radio Trebinje, Dnevni Avaz, Herceg TV, HP Media Group, etrebinje.com, trebinjedanas.com, kao i agencija Travel lux.

Promociju u Dubrovniku ispratili su Dubrovački dnevnik, dubrovniknet.hr, The Dubrovnik Times, kao i brojne agencije kao što su Lux travel, Elite Travel, Direct Booker, Alfa travel i mnogi drugi.

Promocija Nove godine izazvala je veliki kuriozitet kod medija,  obzirom  da se Tivat u ulozi organizatora Nove godine pojavio prvi puta.