TO Tivat – Na obali Pine nije nastupao Baja Mali Knindža

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 26. prosinca 2023. - 23:31
Autor: 

 Turistička organizacija Tivat kao organizator programa žali zbog neprimjerenog repertoara glazbenika Stefana Đukanovića,  koji je sinoć nastupao na Pinama.

„Podvlačimo da nije u pitanju Baja Mali Knindža kako to interpretiraju pojedini mediji“, ističe Nina Lakičević direktorica TO Tivat. „U pitanju je drugi izvođač, koji je interpretirao nekoliko pjesama pomenutog pjevača. U potpunosti se slažem sa ocjenama javnosti da je repertoar neprimjeren, posebno imajući uvidu da je nastup održan za vrijeme katoličkog Božića. Veče prije na istoj bini nastupala je klapa „Castel Nuovo“ i vodili smo računa o tome da se muzički program uskladi sa blagim danima koji se u Tivtu obilježavaju. Žao nam je zbog ovoga i ne bismo voljeli da se ovaj događaj protumači kao nečija loša namjera“ – naglašava Lakičević.

 „Izvođač Stefan Đukanović angažovan je direktno od strane zakupaca prazničnih kućica na Pinima, a u dogovoru sa TO Tivat. U želji da program bude što bogatiji Turistička organizacija prihvatila je ponudu  i dozvolila da mimo nastupa koje je ugovorila TO, a koje su finansijski podržali ugostitelji sa rive Pine, ovi zakupci dodatno angažuju izvođač“.

 „Iako smo tražili, nismo imali uvid u to ko će sve nastupiti mimo našeg zvaničnog programa koji je planiran vikendima od 16.12. do 16.01. Zbog propusta koji je nastao, jasno je da ova praksa više neće biti moguća. Još jednom žalim zbog repertoara iza kojeg TO Tivat koncepcijski ne može stati. Ovo nam je nauk za narednu godinu“ – rekla je Lakičević.

 „Molim sve za razumijevanje. Zla namjera nije postojala. Naš program se nastavlja nastupim renomiranih crnogorskih izvođača: Bojana Delića, Pljevaljskih tamburaša, Milky Wave, Jelene Zvicer, Darka Martinovića, Jelene Božović, Akademia benda i sigurna sam da će i domaći, a i gosti uživati u programu TO Tivat“ – zaključila je Lakičević.