Tivat – „Četvrti kontigent pomoći u drugoj polovini nedjelje“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 14. travnja 2020. - 17:36
Autor: 

Četvrtim kontigentom pomoći, koji će biti dijeljen u drugoj polovici tjedna, bit će obuhvaćene i kategorije stanovništva koje su, uslijed epidemiološke situacije dospjele u stanje socijalne potrebe, a kojima će pomoć biti podijeljena uz konzultiranje predstavnika mjesnih zajednica.

To je zaključeno na sastanku Tima za socijalnu zaštitu Općine  Tivat kojim predsjedava predsjednik dr. Siniša Kusovac, a čine ga predstavnici Centra za socijalni rad, OO Crvenog križa, Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja i Službe zaštite i spašavanja.

„Do sada je podijeljeno 347 higijensko-sanitarnih i paketa sa namirnicama uključujući i 116 paketa za RE populaciju koji su stigli kao donacija romskih NVO upravo sa ciljem da budu podijeljeni stanovništvu ove populacije“, rekao je sekretar OO Crveni križ Duško Božović.

Na sastanku je ocijenjeno da konstantno pristiže pomoć privrede i poduzeća, a među donacijama koje su nedavno uplaćene najznačajnija je financijska podrška DOO Parking servis Tivat.

„Pojedinci i nevladine organizacije su takođe donatori i zahvaljujemo im na tome“ – rekao je Božović. Financijsku donaciju je uputio i proslavljeni tivatski vaterpolist Vjekoslav Pasković.