Svi na kotorske zimske karnevalske fešte!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 23. siječnja 2017. - 19:54
Autor: 

          Ovogodišnje Kotorske zimske karnevalske fešte, održat će se u periodu od subote, 18.2. do nedjelje 26.2.2017 g. Organizator je JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ , suorganizator je Turistička organizacija Kotor, a  pokrovitelj Općina Kotor.

          Tradicionalni zimski karneval je jedinstvena pučka manifestacija, koja se održava na području kotorske općine. U mnoštvu karnevalskih grupa i maski iz Kotora, Crne Gore i regije, brojni posjetitelji mogu vidjeti i uživati u koloritu originalnih kostima, ritma i mediteranskog duha domicilnog stanovništva.

     

Program ovogodišnjeg tradicionalnog Zimskog kotorskog karnevala počinje u subotu 18.2. otvorenjem karnevalskih svečanosti,  na glavnom gradskom trgu od 19 sati.

Dječji maskenbal na programu je 19.2.  u Šoping centru „Kamelija“ od 15 sati.

Veliki maskenbal bit će u subotu 25.veljače od 21 sat u Poslovnom centru „Vukšić“.

 

Progam tradicionalnog Zimskog kotorskog karnevalska završava se u nedjelju 26. veljače velikom karnevalskom povorkom od 15 sati, nakon čega će biti održan  koncert TOMISLAVA BRALIĆA I KLAPE „INTRADE“  na glavnom gradskom trgu.

Na dan karnevala tradicionalno iz tiska izaći će i humorističko-satirični list "Karampana“.

Kutija za tekstove koji  čine sadržaj ovog lista  nalazi se na Kamenom kiosku. 

U sklopu navedenih programa predviđena su brojna dešavanja poput koncerata, papalade ALLA MAKA, kao i Prčanjskih karnevalskih svečanosti.