Stand up večer s Majom Šarenac u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 31. srpnja 2021. - 11:02
Autor: 

 U nedjelju,  1.8., s početkom u 21:00h na  sceni Atrija Buća u Tivtu bit će održana Stand up večer s Majom Šarenac,  po tekstu  Tene Stivičić.

„Monodrama „ODBROJAVNJE“ je skup kolumni iz pera Tene Štivičić nastalih u periodu od proteklih pet godina i tiču se emancipacije i traženja identiteta žene u svijetu koji je ustrojen po pravilima jačeg pola. Ravnopravnost se traži u  izumrlim vrijednostima prošlih vremena a moderna žena sakuplja fragmente tradicije i brižno ih spaja humorom i satirom. Vodič kroz svojevrsno predavanje i retrospektivu je Maja Šarenac, glumica gradskog pozorišta iz Podgorice i na njen svojstven način, naizgled feminističke stavove, donosi pred noge gledališta“.

 Maja Šarenac (1973. Beograd) je višedecenijsko iskustvo stjecala u kazalištu, ali je širem auditoriju poznata po zapaženim ulogama u humorističkim serijama (Pevaj brate, Komšije, Anđelka i Andrija).

 Tena Štivičić (1977. Zagreb) je nagrađivana dramska spisateljica koja živi i radi u Londonu. Njeni tekstovi su producirani u vidu predstava u više od deset istočno europskih zemalja.

 Informacije  - tel. 069 342 799
Broj mjesta ograničen po preporukama Savjeta za borbu protiv korona virusa COVID-19