Sinoć otvoren SeaRock festival, večeras nastavak glazbenih događaja

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 25. srpnja 2015. - 11:58
Autor: 

Sinoć je na Ljetnoj pozornici u Kotoru otvoren peti SeaRock festival.  

Na prvoj večeri, nastupili su bendovi: „Light under the black mountain“, „Blues rock bend“ (koji predvodi kotorski gitarist Kristijan Đuranović), punk rock trio iz Norveške „Keine Angst“, „Sacri cuori“, talijanski spaghetti western koji predvodi gitarist Antonio Gramentijeri, koji je publiku festivala oduševio još tijekom prošlogodišnjeg nastupa s Denom Stjuartom i Hau Gelbom; „Lambchop“,  kultni bend iz Nešvila koji sviraju autentični melanž alt - country i soul glazbe.

Večeras, 25. srpnja, bit će održana druga večer SeaRock festivala, na kojoj će ulaz također biti besplatan. Donosimo vam satnicu večerašnjih nastupa:

Od 20:15 startaju ANTONIO SANCHEZ I KURVINI SINOVI, alternativni blues-rock bend iz Podgorice koji su nedavno predstavili pobratimski projekt

U 21:00 IRENA ŽILIĆ će predstaviti svoj kantautorski album “Travelling” ali i pjesme sa svog EP izdanja

21:50 ČAK PROFET konačno na sceni, sa svojom suprugom Stefani Finč, legendarna Čakova gitara i ritam mašina Stefani biće dovoljni za koncert koji se prepričava

U 23:20 VILIJAM FICSIMONS, multiinstrumentalist i mladi indie-folk trubadur koji će predstaviti svoju intimističku glazbu, prvi put u Crnoj Gori, baš kao i svi inozemni gosti Sea Rock-a.