Regent Porto Montenegro zapošljava 140 novih kolega

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 14. ožujka 2019. - 8:34
Autor: 

 Hotel Regent tijekom sezone ima potrebu za popunjavanjem 140 sezonskih pozicija u sektorima recepcije, konsijerža, domaćinstva, hrane i pića, tehničke službe i spa centra.

“Otvaranjem novog hotelskog krila Baia tokom ovog ljeta se projekat hotela arhitektonski zaokružuje. To je razlog zbog kojeg hotel ove sezone ima 140 otvorenih pozicija, od kojih će 30 % po završetku ljeta dobiti priliku i za zaposlenje tokom cijele godine.  Poziv je otvoren kandidatima sa i bez iskustva a prednost dajemo onima koji imaju želju za profesionalnim razvojem i dijele našu viziju pružanja istinskog gostoprimstva”-  izjavila je Žana Zeković, direktorica ljudskih resursa hotela i dodala:  “Grupacija Regent hotela i rizorta je tokom 2018. godine postala dio Intercontinetal Hotels Group (IHG), koja broji više od 5.500 hotela u preko 100 država širom svijeta, što je našim zaposlenima omogućilo brojne prilike za napredak i razvoj karijere. Ambijentu gdje se uči od profesionalaca sa značajnim međunarodnim iskustvom, konkurentnim uslovima rada, ovim smo dodali pristup velikom broju prestižnih razvojnih  programa i mogućnost da primijenimo najviše standarde hotelskog poslovanja. Za sve one koji vole putovanja, u bilo kom od impresivnog navedenog broja hotela IHG grupacije našim zaposlenima dostupne su veoma atraktivne cijene smještaja.”

Predstavnici hotela Regent bit će prisutni na Danu otvorenih vrata Porta  Montenegra,  koji se održava 22. 3.  od 10  do  17 h. U sklopu ovog događaja, svi zainteresirani kandidati imat će priliku za intervju za koji je potrebno donijeti svoju radnu biografiju. Također, prijavu za posao uz radnu biografiju moguće je dostaviti tijekom cijele godine na e - mail adresu Sektora ljudskih resursa hotela Regent:  careers.pm@regenthotels.com