Regent Porto Montenegro domaćin posebnog događaja pod nazivom „Dive“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 27. kolovoza 2015. - 9:43
Autor: 

Točno godinu dana od svog svečanog otvorenja, 27. kolovoza 2015. godine, Regent Porto Montenegro će još  jednom biti domaćin događaja koji stapa eleganciju i luksuz.

Pored uspješne godišnjice rada hotela Regent, povod za ovaj događaj je prezentiranje nove „Adriatic“ kolekcije unikatnog nakita brenda „Misahara“ kao i ljetneg izdanja magazina „The Luxury Collection Montenegro“. Događaj pod nazivom „Dive“okupit će veliki broj uzvanica koje će imati priliku da uživaju u predivnom ambijentu Italian Gardena i delicijama kreativnog kulinarskog tima hotela Regent.

Događaj će biti u znaku iznenađenja i proslave novog doba u kojem je promjena jedina konstanta. U to ime i u čast južnog Jadrana, u kojem je Lepa Galeb Roskopp pronašla inspiraciju za novu kolekciju nakita brenda Misahara, ambijent hotela Regent bit će „uokviren“ nijansama morskog plavetnila, koja će goste pozvati na otkrivanje ljepote ovog ekskluzivnog nakita.

Ovaj događaj će imati humanitarnu notu: kompanija „Misahara“ će postotak od prodaje bilo kog komada nakita te večeri i do kraja kolovoza mjeseca u butiku u Portu Montenegru donirati Dječjoj bolnici u Podgorici.

Glamurozan događaj, iako zatvoren za javnost, imat će vrlo spektakularan početak koji će biti vidljiv iz svih dijelova Porta.