Program Coca-Cola podrška mladima u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 15. studenog 2019. - 8:30
Autor: 

Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora, u suradnji s  Općinom  Tivat - Sekretarijatom za mlade, sport i socijalna pitanja, realizirala  je u prethodna tri dana radionicu u okviru nacionalnog programa osnaživanja mladih, Coca-Cola podrška mladima koja je okupila dvadeset jednog  polaznika. Ovaj nacionalni program organiziran je treću godinu zaredom, a prvi put u Tivtu.

Nezaposleni mladi, koji imaju između 18 i 30 godina su kroz trodnevnu radionicu stekli nova znanja i vještine, koje će im pomoći da lakše dođu do posla i izgrade karijere. Tako su, između ostalog, od certificiranih predavača naučili šta su osnove uspješne komunikacije, kako se upravlja projektima, grade poslovni odnosi, odnosno kako se kreira najbolja profesionalna orijentacija.

Ove godine program je proširen, pa je pored Tivta, organizirano 11 radionica u šest crnogorskih gradova: Podgorica, Pljevlja, Bijelo Polje, Berane, Nikšić i Bar.

Radionice su podijeljene na proljetni i jesenji ciklus i plan kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora je da u ovoj godini kroz program Coca-Cola podrška mladima osnaži oko 300 mladih ljudi, što je stotinu više u odnosu na prošlu godinu.

Institucionalni partneri projekta Coca-Cola podrška mladima na nacionalnoj razini su Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Zavod za zapošljavanje.