Priopćenje HGI-ja

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 07. veljače 2020. - 9:18
Autor: 

Na prethodnoj sjednici Izvršnog odbor Turističke organizacije Tivat, razmatrana je i prihvaćena ostavka direktorice TOT Gabrijele Glavočić, koju je gospođa Glavočić podnijela iz osobnih razloga.

Izrazila je zahvalnost svima na dosadašnjoj suradnji i prilici. Jedini član Izvršnog odbora TOT Miroslav Franović, koji je i član Predsjedništva Hrvatske građanske inicijative, izrazio je nezadovoljstvo odlaskom gospođe Glavočić te jedni bio protiv te odluke. Također je istakao da u Tivtu ima dovoljno obrazovanih, sposobnih i kvalitetnih ljudi, koji poznaju senzibilitet i mentalitet ljudi s primorja.

Jučer je također odbijen prijedlog za predloženu kandidatkinju, koja bi bila vršitelj dužnosti direktora TOT te je glasovanje bilo u skladu sa Statutom i Poslovnikom o radu.

Danas u 10 sati slijedi nova sjednica, kada bi se trebao predstaviti jedan kandidat Izvršnom odboru. Izvršni odbor TOT je obvezan raspisati natječaj za izbor direktora Turističke organizacije. Javni oglas će trajati 30 dana, nakon čega slijedi izjašnjenje o prijavama pristiglim na natječaj.