Predstavljen rad Amaterskog kazališta HNV-a i predstava „Vječno će zvoniti naši kampanjuli“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 06. rujna 2023. - 10:10
Autor: 

Sinoć je u Domu kulture “Josip Marković” u Donjoj Lastvi  održana prezentacija brošure o radu Amaterskog kazališta HNV-a.

Na početku večeri, prisutne je pozdravila Dijana Milošević, voditeljica Amaterskog kazališta HNV-a, koja je podsjetila nazočne na rad Amaterskog kazališta, aktivnosti, predstave te održane seminare. Istakla je trud članova, kao i zahtjevan rad, ali i veliko zadovoljstvo kada se projekti realiziraju i predstave publici. Ne krije ponos zbog tri realizirana projekta, tj. predstave, od kojih je jedna predstavljena i  u Republici Hrvatskoj.  Voditeljica Amaterskog kazališta Dijana Milošević piše scenarije za predstave, što zaista predstavlja izazov.

Prisutni su bili u prilici pogledati i  video prikaz kazališne predstave „Vječno će zvoniti naši kampanjuli", koja je prethodno već  odigrana u Tivtu.  Dodijeljene su i  zahvalnice članovima kazališta.

Organizatori večeri su  NVO Hrvatski libar i Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore. Među prisutnima bili su i generalna konzulica Generalnog konzulata RH u Kotoru Jasminka Lončarević, Emir Dacić, direktor Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore sa suradnikom, kao i Zvonimir Deković, predsjednik HNV-a.

Projekt  je podržan od strane Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore. Iznijeti stavovi  i sadržaj projektnih aktivnosti isključivo su odgovornost autora i nužno ne izražavaju stavove Fonda.